3

Closed

Event sink does not work

description

I can´t get a connection to localhost:40400 or 4040x on the extenders, the event sink does not seem to be working.
Closed Jun 1, 2010 at 8:28 PM by sickkick

comments

evorgevol wrote Oct 14, 2009 at 1:03 PM

I can't get port 40400 working either. Not sure about extenders as I don't have any. W7 (both x86 and x64), using the new w7 build from yesterday. 40500 seems to work well though.

wrote Oct 14, 2009 at 1:04 PM

pantarhei wrote Oct 14, 2009 at 1:56 PM

The event sink isn't included in the Win7 build for now. it isn't working and i don't know why at the moment. looks like another Win7 pitfall.

wrote Oct 14, 2009 at 1:57 PM

pantarhei wrote Oct 15, 2009 at 10:58 AM

@maltic
Are you running x86 oder x64 Win7?

maltic wrote Oct 15, 2009 at 1:06 PM

W7 x86

pantarhei wrote Oct 15, 2009 at 2:10 PM

in the meanwhile i realized that it couldn't work. 'cause my W7 installer doesn't register the needed COM components. i'll change that, and hopefully it will then work on Win7 x86. stay tuned.

pantarhei wrote Oct 18, 2009 at 12:27 PM

i have the sink up and running on my Win 7 box again. but i changed the internal implementation of the sink completely. so i have to re-implement the network server for the sink. but that should be no problem. hopefully it will work on vista too.

wrote Oct 29, 2009 at 3:58 PM

shapi005 wrote Dec 15, 2009 at 5:16 AM

I'm still running vista and am unable to connect to port 40400 but 40500 works great. any ideas?

wrote Jun 1, 2010 at 8:28 PM

wrote Feb 21, 2013 at 10:32 PM

wrote May 16, 2013 at 9:28 AM